Samtykke til behandling af personoplysninger

I henhold til persondataloven (databeskyttelsesloven pr. 25. maj 2018) giver jeg hermed samtykke til, at GoJoin by AOF Danmark (herefter "GoJoin") behandler personoplysninger om mig i forbindelse med min oprettelse af en profil samt tilmelding til en aktivitet, der udbydes via GoJoins app eller hjemmeside.

De oplysninger som GoJoin behandler om mig, er de kontaktoplysninger jeg har afgivet, herunder navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, køn, profilbillede og eventuelt oplysninger om den organisation jeg er tilknyttet, hvis jeg er udbyder af et arrangement i organisationsregi.

Hvis jeg er deltager i et arrangement indebærer mit samtykke tillige, at GoJoin kan offentliggøre mit navn og evt. mit profilbillede på det arrangement, jeg har tilmeldt mig (herunder på andre tredjepartshjemmesider/portaler, fx den elektroniske kulturguide Kultunaut, som GoJoin samarbejder med mhp. udbredelse af kendskabet til arrangementer opslået på GoJoin), samt videregive mine kontaktoplysninger og evt. profilbillede til udbyderen af det arrangement jeg har tilmeldt mig.

Hvis jeg er udbyder indebærer mit samtykke tillige, at GoJoin kan offentliggøre mit navn, evt. profilbillede og de kontaktoplysninger jeg har angivet på det arrangement, jeg er ansvarlig for, på GoJoins hjemmeside samt i app'en, og at mine kontaktoplysninger vil være tilgængelig for deltagerne i arrangementet. Derudover kan GoJoin give andre tredjepartshjemmesider/portaler, fx Kultunaut, som GoJoin samarbejder med mhp. udbredelse af kendskabet til arrangementer opslået på GoJoin, mulighed for at linke og reproducere beskrivelsen af mit arrangement, herunder de kontaktoplysninger jeg har angivet på arrangementet og evt. profilbillede, på deres hjemmeside/platform.

Derudover behandles mine personoplysninger som anført i GoJoins Persondatapolitik på GoJoins hjemmeside.

Jeg er informeret om, at hvis jeg ikke længere ønsker, at GoJoin fremadrettet behandler oplysninger om mig, kan jeg tilbagekalde mit samtykke. Tilbagekaldelsen sker alene med virkning for fremtiden, og såfremt der ikke eksisterer et alternativ behandlingsgrundlag, kan tilbagekaldelsen medføre, at GoJoin ikke vil kunne facilitere kontakten mellem mig som deltager eller udbyder og udbyderen eller de tilmeldte deltagere til mit arrangement.

Jeg bekræfter ved at afkrydse boksen i forbindelse med oprettelsen af min profil, at jeg har gennemlæst, forstået og accepteret ovenstående.